Hvem er vi

Zoopark STU er sammensat af et pædagogisk team med mange års erfaring, med social pædagogisk arbejde og uddannelse både i det offentlige og i det private.

Vi er til for mennesker med særlige behov. Vores grundholdning, er at de unge deltager i praksisfælleskaber, som styrker den enkeltes udvikling i dannelse og kompetencer, til at kunne indgå i et arbejde og kunne samarbejde på en arbejdsplads.

Hos Zoopark STU har vi mange års erfaring med, at støtte unge mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, til et liv med job og selvforsørgelse. Vi arbejder tæt sammen med andre virksomheder, hvor vi sammen udarbejder meningsgivende praktikforløb.

Der hvor det giver mening, arbejder vi med sidemandsoplæring, ved grundige instruktioner og mentalisering, så de unge vokser og udvikler sig. Gennem vores ZOOPARK skaber vi et udviklende helhedsorienteret tilbud til et meningsfyldt liv med job, kollegaer, ansvarsfølelse, selvstændighed og sociale aktiviteter.

Zoopark STU ” Tro flytter bjerge, resten flytter vi sammen”.

Vi lærer og arbejder i virkeligheden – Det er ikke noget vi opfinder.

Mette Ulvedal Møller
Zoopark STU BOSS

Siden Mettes første ansættelse i 2010 har Mette beskæftiget sig med socialpædagogisk arbejde og ledelse. Mette elsker at arbejde med unge mennesker. Hun finder glæde, læring og taknemmelighed i, at hjælpe sårbare unge mennesker. Det at kunne gøre en forskel for dem, skaber stor værdi.

Mette har virkelig ingen forstand på dyr, og er faktisk bange for dem, undtagelsesvis katte og hunde. Men Mette er meget klog og struktureret, og har et godt overblik. Dét med dyrene, det lader hun de andre, om at være dygtige til.

Spoocky S. Lambert
Zoopark STU OWNER

Spoocky har gennem mange år arbejdet med unge, med flere grene af specielle behov. Hans uformelle tilgang til, at guide de unge er helt exceptionel, i det at han ikke putter dem i pædagogiske kasser, men ser den enkles behov og udfordringer. Spoockys mange års erfaring gør ham dygtig til, at se og aflæse individet, samt at skabe relation til de unge, hvor han gør en forskel i deres hverdag og personlige udvikling. 

Spoocky er elendig til struktur, og har en hukommelse som en si, men det er alderen der trykker. Spoocky kaster om sig med en masse kærlighed til dyr og mennesker med særlige behov, og er god til at omfavne alle slags dyr og mennesker. Så dét med struktur, klogskab og overblik, lader han de ansatte, om at være dygtige til.

HER BOR VI

ZOOPARK
Ålestokvej 2
4700 Næstved

SPØRGSMÅL

Mail: kontakt@zooparkstu.dk
Tlf. 40 50 45 45 eller direkte på 27 24 42 12.

TELEFONTIDER

Mandag til fredag 9.00-16.00

ZOOPARK STU ApS

CVR: 44650231
Privatlivspolitik